Ruokablogi, Rekolan Panimolta


Tämä on ns. spin-off blogi meidän pienpanimon blogista.

Olut ja ruoka liittyvät tiukasti yhteen. Kun kelailee ajassa hiukan taaksepäin, niin kyllä se suomalainen olut ja kalja ovat olleet pidoissa ja ruokapöydissä jo kauan. Aikanaan jopa Ruotsin hovi tilasi pitoihinsa oluet Suomesta. Myös suomalaiset ruokien raaka-aineet toimivat hienosti yhteen oluiden makumaailmojen kanssa. Juurekset, kauden tuoreet kasvikset, sienet, riista, ruisleipä, possut ja moni perinteinen sekä nykyaikainen ruoka sopii oluen kanssa nautittavaksi. Pitkät perinteet yhdessä ovat myös muovanneet makumaailmoja lähemmäs toisiaan, sekä ihmisten mielissä, että lautasella.

Kyse on edelleen mauista, niiden yhdistämisestä ja uusien luomisesta. Sama pätee niin oluiden valmistamiseen, kuin kokkaukseenkin.

Kasailemme tänne ohjeita omista keitoksista, kokeiluista ja muilta saaduista hyvistä vinkeistä. Toivottavasti innostamme teitä kokeilemaan uusia yhdistelmiä ja maistamaan vanhoja tuttuja uudelleen. Uppoudu makujen maailmaan: Tuoppi & Sapuska

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s